Thursday, June 13, 2013

Si Bulat Rupanya...

 1

2

2


Rasa macam nak tinggal dah blog ni.. setengah tahun dah blog ni membisu.. rasa macam nak mulakan hobi baru.. mcm2 aku buat.. last2 aku jadi boring.. haha...

cuba tengok dr atas sampai bawah gambar2 tu.. mari buat perbandingan.. percaya atau tidak.. aku naik hampir 10 kg semenjak nikah tahun lepas... aku dah jadi obesiti.. =( memang la aku bukan kurus cekeding masa kawen dulu tapi ini membuatkan aku takut sangat... sob sob sob...

selalu aku cakap aku nak jadi sihat.. gemuk tapi sihat.. hakikatnya tak.. kalau dah jadi obesiti ni kira dah sakit la kan... huwawawa... 

ape aku nak buat.... aku cuba kurangkan makan malam dan cuba untuk selaraskan waktu tido.. semoga dalam setahun aku mampu konsisten.. bukan senang nak konsisten... harap2 tak hangat2 tahi ayam la.. sebab dah banyak kali pasang niat.. tapi bila dah dpt turun 6 7 kg aku mula la seronok pastu aku makan la pulak kan... jadi bertambah2 la pulak.. padan muka aku... 




0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget